Het lifestyle gedrag van alle Nederlandse huishoudens in beeld. Vanaf nu is de complete rapportage beschikbaar! Download nu >

Betere, datagedreven beslissingen door meer inzicht in uw klanten en markten

Ontdek onze landelijke segmentatie data en analyses en versterk uw dienstverlening.

Altijd een betrouwbaar en compleet beeld van Nederland.

Met onze landelijke segmentatie data en analyses kunt u betere, datagedreven beslissingen nemen en de klantwaarde verhogen. De data kunt u integreren in uw on- en offline omgeving, op afstand gebruiken, realtime opvragen of laten toepassen in klant- en marktanalyses door onze analisten.

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

[HORIZONTALE LIJN]

Klanten aan het woord

"Met de segmentatie data kunnen we de marktpotentie beter bepalen en on- en offline marketingactiviteiten inzetten, met als doel om het marktaandeel te verhogen en het beste resultaat te behalen."
"Na uitvoering onderzoek onder meerdere leverancies is GeoMarktprofiel de beste partner gebleken voor landelijke segmentatie data voor onze organisatie en toepassingen."
"GeoMarktprofiel stelt ons in staat om meer rendement op marketingcampagnes te behalen door op intelligente wijze onze data te combineren met landelijke segmentatie data."
"We proberen al onze klanten een persoonlijke winkelervaring aan te bieden. De segmentatie data helpt ons daarbij dat te bereiken. Het geeft ons de mogelijkheid een 360 graden klantbeeld te creëren waarmee we in elke interactie met de klant die persoonlijke doorvertaling kunnen effectueren."
"Modelling exercities krijgen meer kleur met de data van GeoMarktprofiel. Naast een betere modelfit, levert de data ook inspiratie. Door meer klantinzicht zijn we in staat accuratere en specifiekere doelgroepen te selecteren. Met als gevolg een hogere conversie, minder waste en een relevanter aanbod voor de klant. Een win-win situatie!"

Inspiratie