Het lifestyle gedrag van alle Nederlandse huishoudens in beeld. Vanaf nu is de complete rapportage beschikbaar! Download nu >

GeoType: 14 unieke lifestyle segmenten.

Leer klanten nog beter kennen.

De wereld verandert snel, maar één ding blijft hetzelfde: u wilt klanten goed bedienen. En hoe meer u over klanten weet, des te beter uw aanbod. Daarom is er GeoType: 14 segmenten die direct zicht geven op de levensstijl van elke klant. Hiermee leert u hen nóg beter kennen.

Vraag de brochure aan en maak kennis met alle typen: wie ze zijn, wat ze bezighouden en waarin ze zich onderscheiden. Zo leert u stap voor stap uw eigen doelgroepen beter kennen. Na het achterlaten van uw gegevens ontvangt u de brochure per e-mail. 

Brochure aanvragen


Nog meer inspiratie

Benieuwd hoe u het best kunt starten met segmentatie, welke segmentatiemethoden en segmentatie fasen er zijn en wat u ermee bereikt? In het whitepaper Haal meer rendement uit klantdata door segmentatie vertellen wij hier meer over en geven wij tips.

In de toekomst blijven wij u graag inspireren met nieuwe, relevante content. Daarvoor kunnen wij de door u achtergelaten gegevens gebruiken.