Het lifestyle gedrag van alle Nederlandse huishoudens in beeld. Vanaf nu is de complete rapportage beschikbaar! Download nu >

De GeoTypen voor België: ontdek hoe klanten wonen, werken en winkelen.

Een haarfijne segmentatie van Belgische huishoudens in 15 segmenten.

Voor het transformeren van het Nederlandse segmentatiemodel naar een segmentatie voor België, hebben wij de handen ineengeslagen met de Belgische geodata-expert GIM. Het resultaat is een haarfijne segmentatie van Belgische huishoudens in 15 segmenten.

Vraag de (Engelstalige) brochure aan en leer de 15 GeoTypen beter kennen. Na het achterlaten van uw gegevens ontvangt u de brochure per e-mail. 

Brochure aanvragen


Nog meer inspiratie

Recent organiseerden wij samen met onze Belgische partner GIM een webinar over het opbouwen van een sterke on- en offline klantrelatie middels segmentatie data en GeoType. Benieuwd naar het (Engelstalige) webinar? Vraag de webinar Hoe u met de GeoTypen voor België een sterke klantrelatie opbouwt aan en kijk op ieder gewenst moment het digitale event terug.

In de toekomst blijven wij u graag inspireren met nieuwe, relevante content. Daarvoor kunnen wij de door u achtergelaten gegevens gebruiken.