Het lifestyle gedrag van alle Nederlandse huishoudens in beeld. Vanaf nu is de complete rapportage beschikbaar! Download nu >

Het lifestyle gedrag van Nederland in beeld.

Een greep uit de uitkomsten van het jaarlijkse lifestyle onderzoek.

In samenwerking met Blauw Research hebben wij een lifestyle onderzoek uitgevoerd onder ruim 35.000 Nederlanders, met als doel om het lifestyle gedrag van de Nederlandse bevolking in kaart te brengen.

Benieuwd naar een greep uit de uitkomsten van ons lifestyle onderzoek, op thema’s zoals duurzaamheid, financiële zaken en vrije tijd? Vraag de infographic aan en leer het lifestyle gedrag van de Nederlandse bevolking beter kennen. Na het achterlaten van uw gegevens ontvangt u de infographic per e-mail.

Infographic aanvragen


Nog meer inspiratie

Wij hebben de on- en offline consument in beeld gebracht en de belangrijkste informatie over het koopgedrag verwerkt in een infographic. In de infographic De Nederlandse on- en offline consument in beeld leert u de Nederlandse on- en offline consument nog beter kennen.

In de toekomst blijven wij u graag inspireren met nieuwe, relevante content. Daarvoor kunnen wij de door u achtergelaten gegevens gebruiken.