Het lifestyle gedrag van alle Nederlandse huishoudens in beeld. Vanaf nu is de complete rapportage beschikbaar! Download nu >

De Nederlandse on- en offline consument in beeld.

De belangrijkste informatie over het koopgedrag van de Nederlandse consument verwerkt in een infographic.

Wij hebben de on- en offline consument in beeld gebracht en de belangrijkste informatie over het koopgedrag verwerkt in een infographic. De uitkomsten zijn gebaseerd op 35.000 respondenten op het lifestyle onderzoek van GeoMarktprofiel, in 2020 uitgevoerd in samenwerking met Blauw Research. De resultaten zijn gewogen en representatief voor Nederland.

Benieuwd naar hoeveel tijd de online consument besteedt op internet en waar zij woont? Of juist naar de leeftijd van de offline consument en wat zij doet in de vrije tijd? Vraag de infographic aan en leer de Nederlandse on- en offline consument nog beter kennen. Na het achterlaten van uw gegevens ontvangt u de infographic per e-mail.

Infographic aanvragen


Nog meer inspiratie

In samenwerking met Blauw Research hebben wij een lifestyle onderzoek uitgevoerd onder ruim 35.000 Nederlanders, met als doel om het lifestyle gedrag van de Nederlandse bevolking in kaart te brengen. Een greep uit de uitkomsten van het lifestyle onderzoek hebben wij verwerkt in de infographic Het lifestyle gedrag van Nederland in kaart

In de toekomst blijven wij u graag inspireren met nieuwe, relevante content. Daarvoor kunnen wij de door u achtergelaten gegevens gebruiken.