Het lifestyle gedrag van alle Nederlandse huishoudens in beeld. Vanaf nu is de complete rapportage beschikbaar! Download nu >

Hogere conversie door online personalisatie

id-t-case-detail-2340x1110.png

DELA

Stel: u wilt meer rendement uit het online kanaal halen, maar beschikt over onvoldoende inzichten om dit te realiseren. Hierdoor mist u belangrijke inzichten en bent u niet in staat uw communicatie af te stemmen op de communicatievoorkeuren van de doelgroepen. Om deze uitdagingen aan te gaan en gepersonaliseerde content aan te kunnen bieden hebben wij DELA geholpen met onze segmentatie data en GeoTypen.

DELA, een coöperatieve onderneming in de uitvaart- en verzekeringssector, wilde het maximale rendement halen uit hun online kanaal om nieuwe leden te bereiken. Ze zochten naar manieren om relevanter te communiceren met hun doelgroepen en maakten gebruik van eigen inzichten en onze segmentatie data. Op deze manier creëert DELA een compleet klantbeeld, dat de basis vormt voor een datagedreven strategie. Op basis van analyses identificeerden ze drie veelvoorkomende GeoTypen en ontwikkelden ze gepersonaliseerde content. Dit resulteerde in een verhoogde Click Through Rate van maximaal 16%.

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

Vraag nu de case aan!

Wilt u weten hoe de segmentatie data en GeoTypen van GeoMarktprofiel heeft gezorgd voor waardevolle inzichten en DELA een verhoging van de CTR op alle uitingen heeft gerealiseerd?

Vraag nu de case aan en kom er alles over te weten. Na het achterlaten van uw gegevens ontvangt u de case per e-mail.

Meer cases