Webinar: Relevant communiceren met de GeoTypen

03 aug. 2023
GeoMarktprofiel
detail-afbeelding-2.png

Wanneer u uw klanten persoonlijk aanspreekt, voelen ze zich begrepen en gewaardeerd. Dit vertaalt zich niet alleen in hogere klanttevredenheid, maar ook in een verhoogde conversie en omzet. Onderzoeken tonen aan dat gepersonaliseerde e-mails en aanbiedingen veel effectiever zijn dan generieke benaderingen. Klanten zijn eerder geneigd te reageren, te kopen en terug te komen voor meer wanneer ze het gevoel hebben dat een merk hen kent.

Bovendien leidt personalisatie tot verfijnde targeting en segmentatie, waardoor marketeers hun inspanningen kunnen concentreren op de meest waardevolle doelgroepen. Dit bespaart niet alleen kostbare middelen, maar verhoogt ook de ROI van marketingcampagnes.

Op donderdag 7 september, van 15:00 tot 15:45 uur, vertellen wij alles over communicatiestijlen, hoe ze door onze klanten toegepast worden, en hoe u zelf morgen al kunt beginnen. En omdat u vooraf vragen kunt insturen die wij tijdens of vlak na de sessie persoonlijk beantwoorden, stellen wij u zoveel mogelijk centraal.

Aanmelden voor het digitale event is niet meer mogelijk. 

Relevante cases

Gerelateerde diensten