Het lifestyle gedrag van alle Nederlandse huishoudens in beeld. Vanaf nu is de complete rapportage beschikbaar! Download nu >

Haal meer rendement uit uw klantdata

Benieuwd hoe u een conversieverhoging kan realiseren?
Lees alles in onze case!

Download direct de case

 

De retail branche is continue in beweging: zo worden aankopen steeds vaker online gedaan en speelt personalisatie een steeds belangrijkere rol. Content afgestemd op de doelgroep bevordert de loyaliteit, herhaalaankopen en klantrelatie. Nu de third-party cookies wegvallen speelt eigen data een cruciale rol in de realisatie van marketingdoelstellingen. Belangrijk dus om een 360 graden klantbeeld te hebben dat echt kansen biedt om de klant beter te begrijpen en te bedienen.

Met de inzet van onze segmentatie data, kun je betere beslissingen nemen voor je bedrijf. Door te begrijpen wie je klanten zijn, wat hun interesses zijn en hoe ze zich gedragen, kun je gerichtere marketingcampagnes ontwikkelen en je productaanbod verbeteren. Zo kun je je klanten beter bedienen en je omzet verhogen.

Marlies Kamphuis, specialist e-mailmarketing Kees Smit Tuinmeubelen: "Inzicht in wie onze klant is, waarin hij of zij interesse heeft en hoe zijn of haar leefomgeving is, geeft een goede basis om de klant nóg beter te leren kennen."

De toepassingen op een rij

toepassingen.png

Koopgedrag in kaart

Voor het in kaart brengen van de levensstijl in Nederland voeren wij diverse marktonderzoeken uit. Hiermee wordt onder andere het koopgedrag van Nederland in kaart gebracht en onderzocht wat de merkvoorkeuren van de GeoTypen zijn. Zo creëren wij veel nieuwe inzichten, bijvoorbeeld over het on- en offline koopgedrag, de manier waarop de typen zich oriënteren op een aankoop en de motivaties om voor een bepaalde (web)winkel te kiezen.

Ontdek meer

[HORIZONTALE LIJN]

Meer inspiratie

miele-case.png

Case: Miele

Bekijk hoe Miele dankzij de GeoType klantsegmentatie de on- en offline doelgroepmarketing verbetert.

Bekijk de case

icoon-koopgedrag-infographic.png

Infographic: retail koopgedrag

Bekijk wat elk GeoType kenmerkt als shopper en hoe beslissingen worden gemaakt, van oriëntatie tot aankoop.

Bekijk de infographic

 

icoon-inspiratie.png

Nog meer inspiratie?

Nog niet uitgekeken? Laat u inspireren door al onze brochures, flyers, infographics en whitepapers!

Bekijk meer