Het lifestyle gedrag van alle Nederlandse huishoudens in beeld. Vanaf nu is de complete rapportage beschikbaar! Download nu >

Het vernieuwde geotype.nl staat live!

01 sep. 2021
detail-geotype.png

Sinds 1994 geven wij organisaties zicht op de levensstijl van elke klant. Dit doen wij onder andere met onze GeoTypen: 14 unieke segmenten gebaseerd op continu lifestyle marktonderzoek.

In de loop der jaren is GeoType veel veranderd. Want waar we in 1994 startte met enkel het continu marktonderzoek, zijn er door de samenwerking met marktonderzoeksbureau Blauw Research diverse verdiepende onderzoeken bij gekomen. Hierdoor worden de GeoTypen in de komende jaren regelmatig voorzien van nog meer waardevolle informatie.

Al deze mooie ontwikkelingen willen wij centraal delen. Daarom is het oude geotype.nl voorzien van een compleet nieuw uiterlijk en nieuwe inhoud. Zelfs de GeoTypen hebben een visuele upgrade gekregen! Een aantal veranderingen op een rij:

GeoTypen onderling vergelijken
Naast dat het vernieuwde geotype.nl nog meer informatie bevat over elk GeoType, is het nu ook mogelijk om enkele typen met elkaar te vergelijken. Binnen enkele klikken ziet u wat de typen van elkaar verschillen of overeenkomen.

Alle informatie verdeeld in thema's
Over elk type is veel informatie beschikbaar. Al deze informatie is opgedeeld in thema’s, zoals socio-demografie en woning en media- en internetgebruik. En aan de hand van de extra verdiepende onderzoeken kleuren wij GeoType nog verder in en komen er steeds meer thema’s bij.

Wilt u meer weten over GeoType en de typen beter leren kennen, bezoek dan snel geotype.nl.

Gerelateerde diensten