Het lifestyle gedrag van alle Nederlandse huishoudens in beeld. Vanaf nu is de complete rapportage beschikbaar! Download nu >

Onderzoek naar de communicatievoorkeuren van de GeoTypen

11 okt. 2021
preset-nieuws-detail-2340-1110-.jpg

Om de GeoTypen in te kleuren en de samenleving te monitoren, voeren wij jaarlijks diverse verdiepende marktonderzoeken uit. Omdat relevante en passende klantcommunicatie essentieel is, hebben wij onderzocht wat de communicatievoorkeuren van de GeoTypen zijn. Met de uitkomsten van dit onderzoek weet u hoe u het best communiceert met uw klantgroepen en maakt u uw communicatie nog effectiever.

Preview in de communicatiestijlen
Elk GeoType is uniek en heeft zijn eigen voorkeuren. Ook op het gebied van communicatie. In de preview in de communicatiestijlen leest u alles over hoe wij de communicatievoorkeuren van de GeoTypen hebben onderzocht en in kaart gebracht, en krijgt u een voorproefje van de communicatiestijl van één van de GeoTypen. De preview is aan te vragen via geotype.nl.

"Omdat relevante en passende klantcommunicatie essentieel is, hebben wij onderzocht wat de communicatievoorkeuren van de GeoTypen zijn."

Gerelateerde diensten