GeoMarktprofiel op MIE 2022: stand en lezing

26 jul. 2022
GeoMarktprofiel
geomarktprofiel.nl-deelname-geomarktprofiel-mie-detail.png

Op dinsdag 20 en woensdag 21 september 2022 vindt hét data en insights event van Nederland plaats: Marketing Insights Event (MIE). Wij zijn er te vinden met een stand en geven samen met Blauw Research en Miele een lezing in de Newcom-zaal.

Tijdens de MIE worden de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van marktonderzoek gepresenteerd aan (digital) marketeers, data-analisten, marktonderzoekers en andere insights-professionals.

Op allebei de dagen zijn wij te vinden op stand 18. En op woensdag 21 september houden wij samen met Blauw Research en Miele een lezing over hoe onze GeoTypen het doelgroepdenken voor Miele heeft versimpeld. Deze lezing vindt plaats in de Newcom-zaal, van 14:55 uur tot 15:40 uur.

Over de lezing: vele mensen, vele wensen: met GeoType versimpelt MieIe het doelgroepdenken
Miele vereenvoudigt het doelgroepdenken door gebruik te maken van de GeoType-segmentatie van GeoMarktprofiel. Doordat van de GeoTypen al veel informatie beschikbaar is, kan het marktonderzoek van Blauw Research juist worden ingezet voor gericht, verdiepend onderzoek. Zo kan MieIe efficiënte keuzes maken en de doelgroepen tot leven brengen in de gehele organisatie. Ontdek hoe je doelgroepen tastbaar en actionable maakt!

Tickets voor MIE 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Gerelateerde diensten