GeoMarktprofiel op de Big Data Expo

05 sep. 2023
GeoMarktprofiel
detail-afbeelding-6.png

Op dinsdag 12 en woensdag 13 september 2022 vindt hét #1 data-event van het jaar plaats: de Big Data Expo. Wij zijn er te vinden met een stand en ontmoeten jullie graag!

Hoe groot je data-uitdaging, -kennis of -ambitie ook is, Big Data Expo is hét event voor iedereen die meer rendement wil behalen uit data. Tijdens het tweedaagse event vind je oplossingen op het gebied van cloud computing tot data visualization en van data security tot ML/AI. Laat je inspireren en adviseren door de 100+ exposanten over de juiste data tools, spar samen over uiteenlopende vraagstukken en deel expertise en ervaringen. Het lezingenprogramma zit boordevol presentaties met inspirerende cases, herkenbare uitdagingen en direct toepasbare tips.  

Op allebei de dagen zijn wij te vinden op stand 120. Met onze segmentatie data beschik je over informatie van alle 8 miljoen Nederlandse woonadressen waarmee je betere, datagedreven beslissingen maakt en de klantwaarde vergroot.

De kracht van landelijke data in de customer journey: 5 voordelen
De customer journey gaat over het werven, ontwikkelen en behouden van klanten. Met daarin alle (in)directe interacties tussen de klant en jouw merk, product of dienst. Tot zover niets nieuws. Maar om de klantervaring te verbeteren, moet je de klant begrijpen. En dat begint met het opbouwen van een goed klantbeeld, in elke fase van de klantreis. Veel organisaties worstelen met deze uitdaging omdat de variatie en complexiteit van data toenemen, de kwaliteit steeds vaker onder druk staat en de privacy tegelijkertijd gewaarborgd moet zijn. In dit blog geven we vijf redenen waarom je jezelf niet moet blindstaren op je eigen data, maar landelijke (open) data kunt toepassen om een beter klantbeeld op te bouwen en de customer journey te optimaliseren.

Ontdek de 5 voordelen

Tickets voor de Big Data Expo zijn hier verkrijgbaar.